Hebbes: Huawei Ascend P2 (video)

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 07 maart 2013 13:48

Apps & Software

Huawei introduceerde eind februari de Ascend P2. De fabrikant hoopt hiermee dit jaar de concurrentie aan te kunnen gaan met de topmodellen van Samsung, Apple en Nokia. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona kon Computer!Totaal al even kort het toestel aan de slag.

De Ascend P2 draait op een quadcore-processor (1,5 GHz), heeft 1 GB aan RAM en er is er een 13 megapixel-camera aanwezig. Het beeldscherm is 4,7 inch groot en heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. De batterij heeft daarbij met 2420mAh een forse capaciteit.

Huawei zegt vooral veel aandacht te hebben besteed aan het design van de P2. Zo is de behuizing slechts 8,6 millimeter dik en loopt het schermglas aan de onderkant over de rand door. Hiermee zegt de fabrikant het effect van een ‘waterval’ te creëren.

Lancering Ascend P2

De nieuwe Android-telefoon biedt volgens de Chinese fabrikant de snelste 4G-internet-ervaring op een smartphone. De Ascend P2 zal in het tweede kwartaal wereldwijd verschijnen en krijgt een adviesprijs mee van 399 euro. Zie onderstaande video voor een korte eerste indruk van deze telefoon.

[youtube]Xss5rROK1T4[/youtube]

0 Reactie(s) op: Hebbes: Huawei Ascend P2 (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.