HTC U Ultra en U Play in maart in de winkel

Door: Daan Doedens | 12 januari 2017 09:04

Nieuws

De HTC U Ultra en U Play liggen op twee maart in de Nederlandse winkels. HTC toonde de smartphones donderdagochtend aan het publiek. Beide telefoons vallen op door de op het oog prima camera's en het strakke uiterlijk.

HTC U Ultra specs

De U Ultra krijgt een 5.7 inch Quad HD-scherm, met een extra ingebouwd tweede scherm van 2 inch. Binnenin doet een Snapdragon 821 zijn werk. De Ultra wordt uitgegeven in twee modellen, een van 64GB en een van 128GB. Beide modellen hebben 4GB werkgeheugen en zijn uit te breiden met een microSD-kaart. Alles wordt van stroom voorzien voor een accu van 3.000 mAh.

Opvallend is dat de camera aan de achterkant een lager aantal megapixels heeft dan de frontcamera (12MP om 16MP). De hoofdcamera biedt echter wel voldoende voordelen: de UltraPixel-techniek, lasergestuurde autofocus, optische beeldstabilisatie en de mogelijkheid tot het schieten van video's in 4K en slow motion.

HTC U Play specs

De U Play is in bijna alles een net iets lichtere versie van de Ultra. Het scherm is met 5.2 inch wat kleiner, de telefoon komt met 32 of 64GB (uitbreidbare) opslagruimte en respectievelijk 3 en 4GB RAM. De octacore-processor is iets minder krachtig, de camera heeft wat minder features en de batterij gaat op papier minder lang mee - al hoeft dat gezien de mindere specs helemaal niet zo te zijn. De camera aan de voorkant is juist iets beter dan die in de Ultra.

Prijs en beschikbaarheid

De HTC U Ultra en U Play komen beide op 2 maart in Nederland beschikbaar. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

0 Reactie(s) op: HTC U Ultra en U Play in maart in de winkel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.