Huawei kondigt Huawei Ascend P7 smartphone aan

Door: andre-kies | 07 mei 2014 15:40

Nieuws

Huawei heeft tijdens haar persconferentie in Parijs de nieuwe Huawei Ascend P7 smartphone aangekondigd. Deze is met 6,5 millimeter iets dikker dan zijn voorganger Ascend P6.

In Parijs is tijdens de persconferentie aangegeven dat de Ascend P7 van Huawei de nadruk legt op connectiviteit en camera-ervaring. De Huawei Ascend P7 heeft een 5-inch full hd-scherm dat beschikt over glastechnologie Gorilla Glass 3. De Huawei Ascend P7 is 139,8 x 68,8 x 6,5 millimeter en heeft een schermresolutie van 1920 x 1080 pixels. Het product weegt 124 gram en werkt op Android 4.4.2. KitKat.

Camera

De voorzijde van het toestel krijgt een 8-megapixelcamera, waarbij de achterzijde voorzien wordt van een 13-megapixelcamera met vierde generatie Sony-sensor. iermee moet het product ook bij slechte verlichting betere prestaties leveren. Met het toestel kunnen foto's gemaakt worden met een resolutie tot 4160 x 3120. De camera's zijn tevens geschikt voor het maken van panoramafoto's.

Connectiviteit

De nieuwste Huawei smartphone is iets dikker dan zijn voorganger en beschikt over een 2500mAh batterij. Daarnaast zal het toestel werken op 4G en krijgt twee antennes om signalen beter op te kunnen vangen. De nieuwe smartphone van Huawei krijgt daarnaast snelle menusettings, alsook app-iconen die vergelijkbaar zijn met die van het iOS-besturingssysteem. De Huawei Ascend P7 komt in drie kleuren op de markt: roze, wit en zwart/blauw. Het product zal deze maand beschikbaar komen in Nederland met een adviesprijs van 449 euro.

1 Reactie(s) op: Huawei kondigt Huawei Ascend P7 smartphone aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 8 mei 2014 09:15 Anoniem
    Nice :)
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.