'LG lanceert G Flex met 6 inch flexibel scherm in november'

Door: matthijs-van-den-broek | 03 oktober 2013 08:48

Nieuws

LG lanceert volgens geruchten komende maand een smartphone met een 6 inch flexibel scherm. Het ding gaat LG G Flex heten en komt volgens bronnen die 'dicht op de materie zitten' nog in november uit.

Buigbare mobiele schermtechnologie is niet zo heel nieuw, er zijn alleen nog niet zoveel telefoonfabrikanten die het tot nu toe hebben aangedurfd een smartphone met flexibel of gebogen scherm op de markt te brengen.

Flexibel of gebogen. Dat is nogal een groot verschil. Het is zeer de vraag of de G Flex, waarvan we zouden mogen verwachten dat hij een flexibel, dus aan te passen scherm heeft, ook daadwerkelijk zijn naam eer aan gaat doen, schrijft The Verge.

Want een gebogen scherm, dat toch statische is en niet alle kanten op te buigen, dat is toch een stuk minder spannend dan een smartphone die je bij wijze van spreken om je arm kan buigen, nietwaar? De geruchtenstroom over de LG G Flex zal nog wel even aanhouden.

LG lanceerde deze zomer de eerste oled-tv met gebogen scherm in thuisland Zuid-Korea. Dat toestel kost omgerekend zo'n 10.500 euro en is 55 inch groot.

In de tussentijd testen wij de LG G2, en kun je alvast aan de slag met het lezen van onderstaande reviews en nieuws over eerder uitgekomen LG smartphones en producten.

1 Reactie(s) op: 'LG lanceert G Flex met 6 inch flexibel scherm in november'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 28 oktober 2013 21:35 Anoniem
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalooooooooooooooooooooooooooooo
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.