LG introduceert nieuwe smartphones met grote accu

Door: Elmar Rekers | 12 februari 2013 11:12

Nieuws

LG heeft in aanloop naar het Mobile World Congress - de telecombeurs die eind februari plaatsvindt in Barcelona - drie nieuwe smartphones aangekondigd binnen de L-serie. De Optimus L3 II, L5 II en L7 II zijn volgens LG voorzien van een schappelijk prijskaartje en een extra grote accu.

De drie telefoons lijken met hun zwarte behuizing en chroomkleurige rand veel op hun voorgangers uit 2012 (L3, L5 en L7). Alle drie draaien ze op Android 4.1 (Jelly Bean) en zijn ze voorzien van enkele nieuwe functies. De L3 II is het nieuwe instapmodel en zal in maart beschikbaar komen. Het is hiermee het eerste toestel dat naar Nederland komt.

De Optimus L3 II heeft een 3,2 inch-beeldscherm en een batterijvermogen van 1540 mAh. Wat het budgettoestel precies zal kosten, kan LG dinsdag nog niet zeggen. De Optimus L5 II heeft een 4 inch-display en een 1700 mAh-batterij. Deze telefoon zal ergens in het tweede kwartaal beschikbaar komen in Nederland.

LG Optimus L7 II

De L7 II zal de duurste van de vernieuwde L-serie worden. Een exacte prijs maakt LG nog niet bekend, wel wist de fabrikant over deze telefoon wat meer specificaties te melden. Zo heeft de smartphone een 4,3 inch-scherm, een dualcore-processor en een 2460 mAh-batterij. Ook dit toestel zal in het tweede kwartaal een lancering krijgen.

0 Reactie(s) op: LG introduceert nieuwe smartphones met grote accu

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.