LG introduceert Optimus L9

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 29 augustus 2012 10:01

Nieuws

In navolging van de dinsdag onthulde Optimus G, doet fabrikant LG woensdag de Optimus L9 uit de doeken. De smartphone wordt geleverd met LG's nieuwe Scan Translator-app, die teksten kan scannen en vertalen.

Voor dit nieuwe toestel binnen de L-serie lijkt LG zich vooral te hebben gericht op het design. Zo is er gekozen voor een glanzende behuizing, aflopende randen en metalen accenten. In tegenstelling tot de dinsdag aangekondigde Optimus G, beschikt de L9 over een fysieke thuisknop.

De Optimus L9 draait op een 1 GHz dualcore-processor, heeft 1 GB aan RAM, een 5 megapixel-camera en een 2150 mAh-batterij. Het IPS-beeldscherm is 4,7 inch groot, maar over de resolutie maakt LG vooralsnog niets bekend. De dikte van de L9 komt uit op 9,1 millimeter.

Scan Translator

De aanwezige Scan Translator-applicatie kan teksten in 44 verschillende talen inscannen en deze vervolgens omzetten in de taal van de gebruiker (64 talen ondersteund). Naast deze app zegt de fabrikant ook met een vernieuwd toetsenbord op de proppen te komen. Hierbij kan de gebruiker de positie van de toetsen aanpassen en kan het paneel in landscape-modus uit elkaar geschoven worden.

LG's nieuwe Android 4.0-toestel zal medio oktober in de Nederlandse winkels verschijnen voor een consumentenadviesprijs van 349 euro.

0 Reactie(s) op: LG introduceert Optimus L9

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.