LG toont volledig randloze G6

Door: lub-snoek | 07 februari 2017 08:52

Nieuws

Het scherm van de LG G6 wordt waarschijnlijk volledig randloos. Dat is te zien op de afbeelding die LG bij hun uitnodigingen voor het MWC heeft gevoegd.

Big Screen

Uit eerdere gelekte beelden bleek al dat de LG G6 een vrijwel randloos scherm zou krijgen. In hun uitnodigingen voor het speciale LG-event tijdens het Mobile World Congress plaatst LG echter een afbeelding van een telefoon met een volledig randloos scherm. Lees ook: LG G5 review - Middenweg tussen innovatie en design.

Een belangrijke eigenschap van de G6 wordt het 5,7-inch QHD+ display. LG heeft al laten weten dat het scherm bijzonder breed wordt met een aspect ratio van 2:1. Op de afbeelding geeft LG aan dat de G6 een groot scherm krijgt, dat door het ontbreken van randen toch makkelijk in de hand past.

Metaal

Eerder lekten er al enkele afbeeldingen van een vrijwel randloze LG G6. De meest recente afbeeldingen tonen een metaalkleurige G6 met twee camera's en een vingerafdruksensor op de achterkant van het toestel.

De afbeeldingen zijn gepubliceerd door underKG.

Uit de afbeeldingen van het lek blijkt dat LG waarschijnlijk volledig afstapt van het modulaire ontwerp van de LG G5. Op de foto's heeft de G6 een USB-C poort en een koptelefooningang.

Keuze

Wordt de LG G6 dan toch volledig randloos? Of hebben gebruikers de keuze tussen een randloos model en een G6 met een kleine rand? De tijd zal het leren. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona organiseert LG een LG G6 Day op 26 februari. Deze dag zal de telefoon worden aangekondigd.

0 Reactie(s) op: LG toont volledig randloze G6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.