Maak van je Android-smartphone een handsfree-apparaat

Door: andre-kies andre-kies | 05 juni 2014 10:30

How To

Als je aan het autorijden of sporten bent, is het niet altijd mogelijk om een telefoontje te beantwoorden. Heb je toch de drang om te weten wie je probeert te bereiken, want het kan belangrijk zijn, maak dan van je Android-smartphone een handig handsfree-apparaat.

Op je Android-smartphone zit een handige handsfree-functie, waarbij je kunt instellen dat contactgegevens van de persoon die je een bericht stuurt of belt worden voorgelezen. Je stelt dit in door op je Android-smartphone naar Instellingen te gaan. Vervolgens druk je bovenin op Mijn apparaat. Scroll naar beneden tot je Handsfreestand ziet staan en druk hierop.

Vink alleen de functies aan die je wilt gebruiken.

Alles laten voorlezen

Schakel de Handsfreestand in en je kunt één tot vier van de opties actief laten. Inkomende oproep geeft je de mogelijkheid om bij inkomende belletjes geïnformeerd te worden over de persoon die je belt. Als die in je contactgegevens staat, dan weet je precies wie het is. Bij Bericht gebeurt hetzelfde voor iedereen die jou een berichtje achterlaat.

Alarm en Afspraak geven je meer informatie over geplande afspraken en het alarm, als je deze natuurlijk zelf hebt aangevuld van tevoren. Door deze functies in te schakelen hoef je niet telkens naar je telefoon te kijken en kun je doelgericht beslissen of je wel of niet opneemt of reageert.

0 Reactie(s) op: Maak van je Android-smartphone een handsfree-apparaat

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.