Motorola brengt goedkope Moto G naar Nederland

Door: chris-koenis | 14 november 2013 09:07

Nieuws

Google en Motorola brengen hun nieuwste creatie, de Moto G, ook naar Nederland. Het 4,5 inch toestel moet als mid-range model de markt veroveren.

Google en Motorola willen ook Nederland veroveren. Dat moet allereerst gebeuren met de woensdag gepresenteerde Moto G. In tegenstelling tot grote broer Moto X (review), waarmee Motorola onder het nieuwe bewind van Google in augustus in de VS debuteerde, komt de Moto G naar in totaal 30 landen toe. Waaronder ook per direct naar Nederland. De prijs voor het 16 GB-model is hier naar schatting 200 euro.

Voor dat geld krijgen kopers volgens de makers 'buitengewone' specificaties. Het budgettoestel heeft een schermgrootte van 4,5 inch met een resolutie van 1280 x 720 pixels en draait op een 1,2 GHz quadcore-processor. Volgens Motorola is de 2.070 mAh-accu voldoende voor 24 uur gebruik. Ook is het toestel extra beschermd tegen spatten.

KitKat vanaf januari

De Moto G komt in eerste instantie geleverd met Android 4.3 (Jelly Bean) maar krijgt volgens de makers in januari zijn KitKat-update naar Android 4.4. Net als de Moto X is het toestel verkrijgbaar in verschillende kleuren, al is dat bij de Moto G beperkt tot de achterkant.

Bron: Webwereld.nl

0 Reactie(s) op: Motorola brengt goedkope Moto G naar Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.