Motorola introduceert nieuwe RAZR-telefoons

Door: Elmar Rekers | 06 september 2012 11:59

Nieuws

Motorola heeft tijdens een persconferentie de RAZR HD, RAZR M en RAZR Maxx HD aangekondigd. De RAZR HD lijkt het nieuwe vlaggenschip van de telefoonmaker te worden met zijn 4,7 inch-display op een 720p-resolutie.

Met de RAZR HD lanceert Motorola een smartphone die op Android 4.0 draait en over een 1,5 GHz dualcore-processor (Snapdragon S4) beschikt. Verder zit er een 8 megapixel camera op het toestel en is er een 2500 mAh-batterij aanwezig.

De RAZR Maxx HD is een uitgebouwde versie van de RAZR HD. Het toestel beschikt over hetzelfde 4,7 inch-scherm en ook draait het toestel op een dualcore-processor. De opslagcapaciteit is echter opgekrikt naar 32 GB en de batterij heeft een vermogen van 3300 mAh. Hierdoor is de Maxx HD met 9,3 millimeter wel iets dikker dan de RAZR HD (8,4 mm).

RAZR M

Tot slot introduceert Motorola ook de RAZR M. Hoewel de fabrikant nog geen prijzen bekend maakt, lijkt het hier om een goedkopere telefoon te gaan. Zo heeft de M een bijvoorbeeld een kleiner 4,3 inch-display (960 x 540 pixels). Wel zijn ook hier een dualcore-processor en een 8 megapixel camera aanwezig.

Motorola laat weten dat de RAZR HD en RAZR Maxx HD 'voor de feestdagen' in de winkels zullen liggen. De RAZR M zal vanaf volgende week al verkrijgbaar zijn. Hierbij gaat het echter om een release in de Verenigde Staten, aangezien er nog niets bekend is over een eventuele lancering in Nederland. Motorola brengt slechts sporadisch toestellen naar Nederland.

0 Reactie(s) op: Motorola introduceert nieuwe RAZR-telefoons

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.