Review: Trust accupack 18480 voor je smartphone (2200 mAh)

Door: matthijs-van-den-broek | 14 augustus 2013 14:37

Review

Met je smartphone kun je alles, totdat ie leeg is. Als je niet in de buurt bent van een stroomvoorziening, is een noodbatterij heel handig. Trust heeft er meerdere en we testten de kleinste: de 18480 met een vermogen van 2200 mAh.

In de verpakking van de Trust 18480 2200 mAh vind je een kabel met mini-usb aansluiting en de accu zelf. Trust is zo handig geweest om het ding alvast voor je op te laden, dus je kunt direct beginnen met het bijladen van je iPhone of andere gadgets als dat nodig mocht zijn.

Op de Trust 18480 zitten een paar aansluitingen: een USB-aansluiting aan de achterkant en een mini-USB aansluiting aan de voorkant. Het apparaat heeft als afmetingen 76 x 33 x 25 mm en is erg licht waardoor de accu prima geschikt is om overal met je mee te nemen.

Heel handig aan het apparaat zijn de led-lampjes aan de voorkant die aangeven hoeveel power de accu nog heeft, zodat je weet wanneer je moet bijladen. We hebben de accu getest en zagen dat we met een iPhone 10 procent accu erbij kregen in slechts 9 minuten. We hingen de accu ook even aan een iPad en dat ging natuurlijk een stuk trager en de accu ging in rap tempo leeg terwijl het eigenlijk maar weinig procenten iPad acculeven opleverde.

Eigenlijk is het apparaat ook niet geschikt voor de iPad: je kunt beter zijn zwaardere broertje gebruiken, de Trust 18482 met een capaciteit van 5200 mAh.

Een iPhone (we testten met de 4S) heeft een batterijvermogen van ongeveer 1440 mAh, de Trust 18480 heeft dus genoeg power om de telefoon als hij helemaal leeg is ongeveer anderhalf keer op te laden.

Modernere telefoons en helemaal smartphones in het hogere segment, hebben veel zwaardere accu's (van vaak dik over de 2000 mAh); de Trust 18480 zal misschien voor deze telefoons ook net iets aan de lichte kant zijn. Als het accupack leeg is, laad je hem via de meegeleverde micro-USB kabel in ongeveer 5 uur weer helemaal op.

Specificaties en kenmerken

• Tot 1,5 keer toe opladen op 1 accu (voor iPhone 4/4S)

• Micro USB-kabel om je telefoon op te laden/apparaat op te laden

• Capaciteit van 2200 mAh

• Compact formaat en handzaam qua gewicht

• Slimme LED-indicators voor laadstatus, zowel bij opladen als leeglopen.

Prijs

29,95

Cijfer

8

0 Reactie(s) op: Review: Trust accupack 18480 voor je smartphone (2200 mAh)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.