Samsung toont Galaxy S7 Edge op website

Door: Jeffrey Noordermeer Jeffrey Noordermeer | 03 februari 2016 16:52

Nieuws

Samsung heeft, al dan niet per ongeluk, de Galaxy S7 Edge op zijn website getoond. Doordat de pagina korte tijd online stond, weten we nu meer over het vlaggenschip dat eind deze maand zal worden aangekondigd. Een ding is duidelijk: het gebogen scherm keert dit jaar weer terug op de Galaxy S7 Edge.

Hoe dichter we bij het launch event van de Samsung Galaxy S7 komen, hoe meer geruchten er worden ontkracht of juist bevestigd. Zo ook vandaag, want Samsung blijkt op zijn ontwikkelaarswebsite wat informatie te hebben prijsgegeven over de nieuwe Galaxy S7 Edge.

Edge Single of Edge Single Plus

Het paneel dat over de voorkant ligt is hetzelfde dat in acht is genomen bij de S6 Edge en de S6 Edge+. Het lijkt er sterk op dat er twee verschillende soorten Edge-schermen beschikbaar komen: de Edge Single en de Edge Single Plus, waarbij de de laatstgenoemde meer informatie op de zijkant van het toestel kan weergeven.

Samsung lijkt zich hiermee dus te willen blijven ontwikkelen op het gebied van de Edge-serie. Zo zal het Edge-scherm nu functioneler kunnen zijn waardoor het gebruiksgemak weer positief zou worden beïnvloed. Verwacht wordt dat Samsung de Galaxy S7 en S7 Edge eind deze maand zal aankondigen op het Mobile World Congress in Barcelona.

0 Reactie(s) op: Samsung toont Galaxy S7 Edge op website

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.