Samsung zegt sorry voor Note 7 en stelt Galaxy S8 uit

Door: lub-snoek | 08 november 2016 09:32

Nieuws

Samsung heeft vandaag in een paginagrote advertentie zijn verontschuldiging aangeboden in drie verschillende Amerikaanse kranten.

Missie

De advertentie verscheen in The Wall Street Journal, The New York Times en The Washington Post, waarin Samsung meldde dat het bieden van de “beste veiligste apparaten” een belangrijk onderdeel van hun missie is. Lees ook: Eerste indruk Huawei Mate 9.

Samsung benadrukt dat ze de Galaxy Note 7 op moment van schrijven nog onderzoeken, om te ontdekken waarom het toestel vlam vatte en uiteindelijk als veiligheidsrisico werd gezien in bijvoorbeeld vliegtuigen. Met het vlam vatten van de smartphone is ook de winst van de smartphone-tak van Samsung grotendeels in rook opgegaan.

Na het terugroepen van de Note 7 en het recentelijk terugroepen van 2,8 miljoen wasmachines, heeft Samsung “ernstig tekortgeschoten” wat hun missie betreft en hier hebben ze dan ook “oprecht spijt van”.

Uitstel

De advertentie komt na het bericht dat Samsung de Galaxy S8 vermoedelijk uitstelt tot eind april. Hiermee wil de Zuid-Koreaanse techgigant voorkomen dat de S8 dezelfde fout bevat als de Note 7.

Volgens de laatste geruchten krijgt de Galaxy S8 een randloos scherm en een eigen slimme assistent.

Samsung publiceert het excuus in drie grote Amerikaanse kranten.

0 Reactie(s) op: Samsung zegt sorry voor Note 7 en stelt Galaxy S8 uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.