Details Samsung Galaxy S7 uitgelekt

Door: De Telegraaf | 02 februari 2016 06:06

Nieuws

Er zijn beelden uitgelekt van de Galaxy S7 en S7 Edge, de nieuwste toptoestellen van elektronicagigant Samsung. Ook details over de hardware van de Galaxy S7 zijn inmiddels bekend.

De S7 heeft een 5,1 inch groot scherm met dezelfde 1440 bij 2560 pixels-resolutie als zijn voorganger. De S7 Edge, met afgeronde zijkanten waarbij het scherm om de randen heen buigt, is met 5,7 inch iets groter dan zijn oudere broer. Ook hier blijft de resolutie gelijk. Dat meldt Venture Beat.

De Galaxy S7 opladen

Onder de motorkap is het een en ander wel veranderd. Zo bevatten beide toestellen een grotere accu en zijn ze draadloos op te laden. Een volle batterij voor de S7 duurt twee uur en de S7 Edge moet 2,2 uur duren om helemaal op te laden. Opvallend is verder dat de camera het met minder megapixels moet doen dan die van de vorige generatie. Volgens de geruchten zal de camera van de S7 'slechts' 12 megapixel zijn. De lens is echter 'sneller', wat wil zeggen dat hij bij weinig licht een minder lange sluitertijd nodig heeft en dus ook scherpere foto's maakt. Daarnaast zal de lens volledig in de hoes worden verwerkt en steekt deze straks niet meer uit.

Samsung heeft al bekendgemaakt dat het op 21 februari de toestellen gaat onthullen. Dan zal blijken wat er van de geruchten waar is.

0 Reactie(s) op: Details Samsung Galaxy S7 uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.