SpeedDial Pro: Snel bellen met Windows Phone

© PXimport

SpeedDial Pro: Snel bellen met Windows Phone

Geplaatst: 6 juni 2013 - 07:08

Aangepast: 16 november 2022 - 10:03

Robin Smit

Wie in het bezit is van een Windows Phone zal ongetwijfeld weten dat de manier waarop je hiermee een telefoongesprek met een contactpersoon start redelijk tijdrovend is. De makers van SpeedDial Pro brengen hier verandering in en zorgen dat jij binnen enkele seconden de juiste persoon aan de lijn hebt.

SpeedDial Pro is een app die als vervanger dient voor de standaard telefoon app in Windows Phone. Het doel van SpeedDial Pro is om ervoor te zorgen dat je sneller een contactpersoon kan bellen dan met behulp van de standaard app. SpeedDial Pro heeft hiervoor een handig systeem ingebouwd dat we veel zagen bij ‘dumphones’ van enkele jaren geleden.

Bij dit systeem krijg je het numerieke toetsenbord te zien dat je ook kent uit de standaard telefoon app van Windows Phone. Het grote verschil is echter dat je kan zoeken naar contactpersonen door de naam van deze persoon op het numerieke toetsenbord te typen. Als je bijvoorbeeld iemand zou willen bellen die Frank heet, typ je de nummers 3-7-2-6-5 in en je ziet direct alle contactpersonen met de naam Frank op je scherm. Vervolgens start je met één druk op de knop een gesprek.

Een andere handige toevoeging aan SpeedDial Pro is dat de app de mogelijkheid biedt om personen die je vaak belt toe te voegen aan quick dial. Hiermee kan je deze personen nog sneller bereiken. Ook is het mogelijk om deze contactpersonen aan het startscherm toe te voegen.

 

© PXimport

Kortom

SpeedDial Pro is een handige app die het bellen van contactpersonen met Windows Phone een stuk sneller maakt. De handige zoekfunctie en de mogelijkheid om personen aan een quick dial lijst toe te voegen zorgen ervoor dat je veel tijd bespaart aan het zoeken van contactpersonen.

Score 7/10

Prijs: € 2,49 (probeerversie beschikbaar)

Beschikbaar voor: Windows Phone

Download SpeedDial Pro in de Windows Marketplace

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten