T-Mobile lanceert grootste databundel van Nederland

Door: matthijs-van-den-broek | 22 oktober 2013 12:20

Nieuws

Heb je vaak te maken met extra kosten omdat er steeds een stukje maand over is als je data op is? T-Mobile lanceert een oplossing per 18 november: een databundel van maar liefst 10 gigabyte. Per maand.... De kosten? Vooralsnog onbekend.

De enorme databundel valt samen met de verdere uitrol van het 4G-netwerk van T-Mobile. 4G is sneller mobiel internet, en klanten gaan meer gebruik maken van zwaardere internetdiensten en dus is er meer data nodig, zo verwacht T-Mobile. Vandaar deze "voordelige" bundel.

Maar wat voordelig dan precies is, daarover laat T-Mobile in het vandaag verschenen persbericht niets los. Want over de prijs wil het bedrijf nog niets zeggen, begin november wordt er meer bekend.

Meer weten over 4G? Lees dan dit artikel: "Wat is 4G? - De toekomst van mobiel internet uitgelegd."

De 10GB bundel is vanaf 18 november beschikbaar, op dezelfde dag activeert T-Mobile ook het 4G-netwerk. De 4G-snelheid zal even hoog zijn als bij de 5GB bundel, namelijk tot 50 Mbps. De hoogste 4G-snelheden zijn bij een Stel Samen abonnement vanaf 1GB beschikbaar.

Vanaf 18 november kunnen klanten van T-Mobile in Amsterdam, Rotterdam, (delen van) Den Haag en Utrecht profiteren van het nieuwe 4G-netwerk. Naar eigen zeggen is het de ambitie van T-Mobile om eind 2014 80% van de T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G.

1 Reactie(s) op: T-Mobile lanceert grootste databundel van Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 22 oktober 2013 22:14 Anoniem
    Addertje onder het gras?
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.