Traceer je partner of kind overal met GPS-tracking pro

Door: andre-kies | 27 augustus 2014 13:44

Apps & Software

Een GPS-trackingsysteem op je mobiel kan zeer handig zijn. Je kunt bijvoorbeeld altijd checken of je tienerdochter weer bij die vervelende buurjongen rondhangt. In het ergste geval kun je GPS-tracking pro gebruiken om erachter te komen of je partner wel zo betrouwbaar is.

Downloaden en installeren

In de Google Play Store kun je GPS-tracking pro gratis downloaden voor je Android-smartphone. Je installeert de app en geeft jezelf een naam, waarmee je later in de app zichtbaar bent op de GPS-kaart. Je kunt nu anderen uitnodigen, zoals je kind of een vriend, om ze deel te laten nemen aan het groepsaccount.

Iedereen die deelneemt is zichtbaar als ze hun GPS aan hebben staan op hun smartphone. Je kunt meerdere groepen aanmaken, bijvoorbeeld met vrienden waarmee je op vakantie gaat of met collega's op het werk.

Iedereen die je verzoek accepteert, is terug te vinden op de kaart.

Kinderen altijd traceren

De samenleving voelt beetje bij beetje onveiliger. Met GPS-tracking pro kun je daarom altijd en overal in de gaten houden waar je kinderen zijn. Je installeert dan deze gratis app op de smartphone of tablet van je kinderen en schakelt de gps in. Je nodigt ze uit om bij jou in de groep te komen en accepteert de uitnodiging.

Na het aanmaken van een account voor je kinderen kun je ze altijd terugvinden op de kaart die in GPS-tracking pro wordt getoond. Zij hoeven niet eens te weten dat je dit als ouder kunt, maar als ouder kan het rust geven als je ziet dat je kind na schooltijd gewoon veilig thuis is aangekomen.

Noodoproep

Het handige aan GPS-tracking pro is dat je kinderen een noodoproep kunnen doen als er iets aan de hand is. Er zit een noodknop in de app die een bericht naar alle aangesloten leden stuurt als een persoon deze indrukt. Voelt je kind zich niet veilig, dan kan hij of zij de knop indrukken waarna je als ouder een noodmelding ontvangt op je smartphone. Je kunt dan traceren waar je kind is, de politie bellen en zelf snel naar de betreffende locatie gaan.

Een noodoproep gaat naar iedereen die zich in de betreffende lijst bevindt.

Onbetrouwbare partner

De app hoeft niet noodzakelijk voor politiek correcte doeleinden te worden gebruikt. Loopt je relatie niet zo lekker, reageert je partner vreemd of moet die wel erg vaak overwerken, dan kun je met GPS-tracking pro in de gaten houden of je partner wel eerlijk in de relatie staat. Hiervoor moet je de app bij jezelf alsook bij je partner installeren, zonder dat die persoon iets doorheeft.

Als je GPS aanzet op zijn of haar smartphone, dan kun je in de gaten houden of je partner wel degelijk op kantoor zit en niet in de lokale kroeg of op een onbekende locatie. Het is niet zonder risico, maar je kunt een einde maken aan alle twijfels die je hebt.

6 Reactie(s) op: Traceer je partner of kind overal met GPS-tracking pro

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 27 augustus 2014 14:55 Anoniem
  Dit is weer een belachelijke manier om ons van onze vrijheid te beroven; als je in je relatie je partner controleert wat die uitsteekt als die weg dan ben je goed op weg naar een scheiding want dat betekent dat je geen vertrouwen meer hebt in je partner. Onveilige samenleving? De makkelijkste politieke zet voor meer kiezers; deze samenleving en plaats (Benelux) waar we nu leven is nog nooit zo veilig geweest.
  We worden constant bang gemaakt voor van alles en nog wat dat we depressies van krijgen en meestal zijn de bangmakers ook de boosdoeners.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 27 augustus 2014 23:43 Anoniem
  Gast: Deze plaats is nog nooit zo veilig geweest?
  Kopschoppers, tasjesdieven en smartphone jatters etc etc ja hoor lekker veilig.
  Je wordt voor tien euro al op straat neergestoken. Ga toch fietsen man.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 1 mei 2016 19:22 Anoniem
  soms ben ik op een we en zit tussen 2 gps zenders in, dus geen verbinding. is er dan wel mijn positiebepaling
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 18 mei 2016 18:09 Anoniem
  Lijkt me nuttig, alleen jammer dat ik continue 'no available space' krijg om mijj telefoon terwijl ik hem potjandorie bijna helemaal leeg hen gemaakt. Maar goed, dat ligt aan Android en niet aan deze app
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 23 juni 2016 10:30 Anoniem
  Ik heb een vraagje zojuist is mijn mobiel nummer en telefoon meegenomen
  het betreft een Samsung E1200 blauw met een Lebara pray paid nummer
  Hoe kan ik zien waar deze telefoon zich bevind op dit moment?
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 27 juni 2016 14:20 Anoniem
  LEL
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.