Vierkante BlackBerry Passport uitgebreid te zien in video

Door: henk-jan-buist | 21 juli 2014 09:56

Nieuws

BlackBerry beschrijft het nieuwe vierkante toestel, de BlackBerry Passport, en tegelijkertijd duikt er een filmpje op van deze opvallende smartphone.

BlackBerry richt zich sinds het vertrek van CEO Thorsten Heins weer op de sector waar het ooit koning was: de zakelijke markt. Het nieuwe toestel BlackBerry Passport wordt door de fabrikant omschreven als een 'messaging powerhouse' en het tikken van berichten heeft weer de prioriteit gekregen.

Zakelijke features

In een blogpost beschrijft BlackBerry's social media marketingmanager Donny Halliwell het op handen zijnde systeem en gaat uitgebreid in op zakelijke aspecten, zoals de mogelijkheid om de hele dag telefoonvergaderingen te voeren en e-mails te kunnen tikken. Het toestel heeft een forse 3450 mAh-accu en hoopt daarmee ook een van de pluspunten van het BlackBerry van weleer in ere te herstellen: een stevige batterijduur. Het toestel moet in september uitkomen.

Eerder kreeg de BlackBerry Enterprise Server MDM-tools om ook Android en iOS te beheren. Een beetje laat, want de BYOD-trend is al enige jaren bezig en bedrijven die voorheen massaal BES en BlackBerry's gebruikten, hebben het platform inmiddels verlaten. Toch valt er voor smartphonemakers nog veel te winnen in het bedrijfsleven en is er voor iedereen nog een kans - iets wat ook Apple en IBM beseffen.

0 Reactie(s) op: Vierkante BlackBerry Passport uitgebreid te zien in video

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.