3 budget-smartphones van Wolfgang getest

Door: redactie-computertotaal | 20 juni 2013 13:00

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

Aldi flikt het met enige regelmaat, spotgoedkope gadgets aanbieden die ook nog eens verrassend goed in elkaar steken. In onderstaand overzicht bespreken we de beste Wolfgang-smartphones die we op de redactie voorbij hebben zien komen.

Wolfgang AT-AS45IPS

Qua design is de AS45IPS maar weinig veranderd ten opzichte van zijn voorganger, de Wolfgang SE. Gelukkig is daar weinig mis mee, de smartphone ziet er gewoon strak en simpel uit. Door zijn ronde hoeken, prima dikte (11 millimeter) en 160 gram ligt de telefoon ook prima in de hand. Daarnaast is het toestel ook redelijk compact, ondanks het grote 4,5 inch-scherm.

Met de AT-AS45IPS bracht Aldi dit jaar een van de meest complete smartphones binnen zijn prijsklasse op de markt. Qua uiterlijk lijkt hij dan misschien veel op zijn voorganger, door het sterk verbeterde beeldscherm, de snelle dualcore-processor en het Android 4.1-besturingssysteem voelt het toestel in alles nieuw en beter aan. Daarbij is de dual sim-mogelijkheid ook een grote plus. Het is jammer dat de covers niet al te degelijk bevestigd zijn en dat de belkwaliteit wat te wensen overlaat, maar dat neemt niet weg dat het lastig zal zijn om voor 230 euro een betere Android-smartphone te vinden.

Wolfgang AT-AS45IPS

Prijs €229,-

Besturingssysteem Android 4.1 (Jelly Bean)

Eigenschappen 131 x 67 x 10,8 mm, 160 gram

Pluspunten

Prijs

Beeldscherm

Kale Android

Veel geheugen

Camera

Minpunten

Covers en aan-/uitknop fragile

Belkwaliteit

SCORE: 8/10

0 Reactie(s) op: 3 budget-smartphones van Wolfgang getest

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.