3 budget-smartphones van Wolfgang getest

Door: redactie-computertotaal | 20 juni 2013 13:00

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

Wolfgang AT-AS40SE

De AT-AS40SE is een van de goedkoopste Wolfgang-mobieltjes die we onder handen hebben genomen. De smartphone draait op Android 4.0 en kost slechts 119 euro. De telefoon heeft qua uiterlijk wat weg van de iPhone 3 van Apple, waarbij de achterkant van glad zwart plastic is, waar je werkelijk iedere vingerafdruk op ziet zitten.

Het toestel draait op een zo goed als kale versie van Android 4.0 en beschikt over een 1Ghz dualcore-processor. Dit is genoeg om het toestel lekker soepel te laten lopen. Zeker in deze prijsklasse is dit echt een toptoestel als het gaat om de snelheid. Zelfs vergeleken met zijn grote broer, de AS45IPS, loopt hij nog goed mee.

Voor slechts 119 euro heb je qua prestaties een toptoestel in handen dat eenvoudig mee komt met smartphones uit een duurder segment. Van binnen is het echt een topper. Helaas merk je wel dat Wolfgang ergens op moest bezuinigen. Dit zie je vooral terug in het beeldscherm en in de aansluiting van je headset. Als je niet van plan bent je telefoon als mp3-speler te gebruiken en je genoegen kunt nemen met een beeldscherm dat nogal te wensen over laat, dan is de AT-AS40SE een hele goede keuze.

Wolfgang AT-AS40SE

Prijs €119,-

Besturingssysteem Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Eigenschappen 124 x 64 x 11 mm, 140 gram

Pluspunten

Prijs

Kale Android

Prestaties

Minpunten

Beeldkwaliteit

Ingang voor de koptelefoon

SCORE: 7/10

0 Reactie(s) op: 3 budget-smartphones van Wolfgang getest

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.