3 budget-smartphones van Wolfgang getest

Door: redactie-computertotaal | 20 juni 2013 13:00

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

Wolfgang AT-AS53N

Met zijn gigantische 5,3 inch-beeldscherm, Android 4.1 en de meegeleverde stylus, lijkt de Wolfgang AT-AS53N zich in het directe vaarwater van Samsung’s succesvolle Galaxy Note-toestellen te gaan begeven. Oke, deze ´phablet´ van Aldi kan zich dan misschien niet meten met de topmodellen van Samsung, wel gooit de supermarkt hiermee een zeer betaalbaar alternatief in de verkoop.

Net als eerdere mobieltjes met het (foeilelijke) Wolfgang-logo, is ook deze AT-AS53N weer afkomstig van fabrikant Ambiance Technology. In tegenstelling tot veel andere ‘Made in China’-apparaten, voelt de smartphone bijzonder degelijk aan. Het achterkantje is daarbij eenvoudig te verwijderen, waardoor je de batterij kunt verwisselen en een totaal van twee simkaarten kunt plaatsen.

De 8 megapixel-sensor op deze Wolfgang maakt prima foto’s. De kleuren zijn realistisch, de beelden scherp en ook bij weinig omgevingslicht zijn de kiekjes nog prima te behappen. Daarbij is er een speciale foto-app (HiCamera) aanwezig, die enkele leuke functies met zich meebrengt. Qua prestaties kan de AT-AS53N misschien niet opboksen tegen phablets als de Galaxy Note II of de Xperia Z, maar voor amper 280 euro heb je wel een van de beste toestellen binnen zijn prijsklasse te pakken.

Wolfgang AT-AS53N

Prijs €279,-

Besturingssysteem Android 4.1

Eigenschappen 152 x 79,5 x 10,3 mm, 199 gram

Pluspunten

Uitstekende camera

Vrijwel kale Android

Dualsim

Prijs

Minpunten

Lage schermresolutie

Haperende helderheid

SCORE: 8/10

0 Reactie(s) op: 3 budget-smartphones van Wolfgang getest

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.