Android-apps installeren vanaf uw computer

Door: Joris Peterse | 04 juli 2011 15:12

Apps & Software

Een handige mogelijkheid op Android-smartphones is dat u apps uit de Market kunt installeren vanuit de browser van uw pc. U hoeft hiervoor uw smartphone niet eens aan te raken.

Het enige wat u hiervoor nodig hebt is (uiteraard) een Android-telefoon met internetverbinding, een Google-account en een pc met internettoegang. Zorg ervoor dat uw Google-account op de smartphone gekoppeld is aan de Market voor toegang tot Googles applicatiewinkel.

U kunt nu via de pc applicaties naar uw smartphone downloaden en installeren. Navigeer met uw browser naar http://market.android.com en klik rechtsboven op Aanmelden om u met hetzelfde Google-account aan te melden. Wanneer u een leuke app tegenkomt en op de knop Installeren drukt, verschijnt een venster in beeld met extra informatie over de applicatie. Als u over meerdere Android-toestellen beschikt kiest u ook naar welk toestel u de app wilt downloaden en installeren. Wanneer u één Android hebt, staat uw toestel standaard geselecteerd. Klik vervolgens op Installeren en uw smartphone zal de applicatie zelf downloaden en installeren (zodra deze verbonden is met internet).

Applicaties kunt u makkelijk vanuit uw browser op uw Android installeren.

0 Reactie(s) op: Android-apps installeren vanaf uw computer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.