App In 90 Seconds: Evernote voor Android

Door: redactie-computertotaal | 21 september 2012 14:00

Apps & Software

Evernote staat al jaren te boek als een must have applicatie. Niet alleen voor uw pc of Mac, maar ook zeker voor uw smartphone. In deze App In 90 Seconds wordt u snel wegwijs gemaakt in de Evernote-app voor Android.

Mocht u Evernote nog niet in gebruik hebben, dan raden wij u zeker aan om deze app even gratis uit de Play Store te downloaden. Heeft u geen Android-toestel zoals in deze video? Geen nood, Evernote is op praktisch alle mobiele platformen gratis te installeren.

Multi-platform

En dat is ook precies een van de grote krachten van de software. Notities die u op uw smartphone of tablet maakt, zijn ook eenvoudig in te zien en aan te passen wanneer u achter uw pc of laptop zit. Dit omdat alles wat u in Evernote doet in de cloud wordt opgeslagen binnen uw persoonlijke account.

De Android-app heeft de laatste maanden behoorlijk wat updates gekregen, waardoor deze nu zeer soepel draait en er ook nog eens bijzonder mooi uitziet. Start dus snel onderstaande video om te leren hoe u met Evernote aan de slag kunt gaan!

[youtube]QjjiCs_rYfg[/youtube]

0 Reactie(s) op: App In 90 Seconds: Evernote voor Android

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.