App In 90 Seconds: Instagram voor Android

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 22 juni 2012 14:00

Apps & Software

Android-bezitters kunnen sinds enige tijd aan de slag met de populaire app Instagram. Een applicatie die volledig draait om het maken en delen van foto's. Hoe dit is zijn werk gaat ziet u in deze App In 90 Seconds!

Kunstzinnige foto's schieten en deze via Instagram delen met de verschillende sociale netwerken, was lange tijd iets waar alleen iPhone-gebruikers zich mee konden bezigen. Echter, Instagram is nu ook als gratis app beschikbaar in de Play Store voor Android-smartphones.

Foto's bewerken

In deze App in 90 Seconds ziet u precies hoe de Instagram-app werkt en op welke manier u foto's maakt, bewerkt en deelt met uw vrienden. Net als bij de iPhone-versie van Instagram is het mogelijk uw kunstzinnige kiekjes niet alleen op uw Instagram-wall te plaatsen, maar ook op uw Facebook en Twitter-pagina's.

Let op: om gebruik te kunnen maken van Instagram dient u wel over een account te beschikken. Deze kunt u gratis aanmaken vanaf het startscherm in de app. Heeft u reeds login-gegevens dan kunt u zich hiermee direct aanmelden.

[youtube]jnMRHc-nl6Q[/youtube]

0 Reactie(s) op: App In 90 Seconds: Instagram voor Android

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.