ASUS Zenbook Flip UX360: Mooi en érg licht

Door: partner-redactie | 31 juli 2017 11:45

Asus Zenbook Flip UX360
Partnerbijdrage

Een laptop heb je niet om op één plek neer te zetten. Die neem je mee, al is het maar van de ene naar de andere kamer in je huis. Met de ASUS Zenbook Flip UX360 is dat heel makkelijk, want die is wel érg licht.

Als je net als wij bent, dan sleep je je laptop waarschijnlijk overal mee naartoe. Even lekker in de tuin een film kijken, een berichtje tikken aan de keukentafel, Facebook checken op de bank, en dan het serieuzere werk juist weer in de werkkamer.

Geen touchpad

De Zenbook Flip UX360 heeft geen touchpad en da’s bij dit apparaat geen gemis. Deze Zenbook is een convertible, een handige laptop voorzien van Windows 10 die ook perfect dienst doet als tablet. Dankzij zijn touchscreen kun je ‘m volledig bedienen met je vingers. Dat werkt heel goed, en het scheelt veel moeite. Wie bang is dat grote vingers geen kleine vakjes kunnen aantikken binnen Windows hoeft ook niet te vrezen, want Windows 10 is speciaal gemaakt met tabletgebruikers in het achterhoofd. Het besturingssysteem is snel aan te passen naar een OS waar u grote vlakken en knoppen vindt die u makkelijk kunt aantikken.

ASUS Zenbook Flip UX360
De ASUS Zenbook is zowel een handige laptop als een tablet.

Fraai uiterlijk

De ASUS ZenBook Flip is niet alleen handig, maar ook nog eens erg mooi. Als je een apparaat constant met je mee moet dragen is het fijn als dat niet zo zwaar is. Gelukkig komt ASUS op dit punt de gebruiker meer dan tegemoet. Inclusief het toetsenbord weegt het hele apparaatje net 1,3 kilo. Heel prettig als je dat onder je arm meeneemt. Daarbij is-ie met zijn 13,9 mm ultradun, bepaald ook niet verkeerd.

Scherp scherm

Dan heeft de ZenBook Flip ook nog eens schitterend QHD+-scherm van 3200 x 1800 pixels, waardoor alle beelden haarscherp te zien zijn, en gaat de accu minstens 12 uur mee. Dat komt onder andere door de Intel Core M-processor die extra energiezuinig is. Al met al is de ZenBook Flip wat ons betreft ideaal voor alle omstandigheden, of het nu serieus werk of lekker relaxen is.

logo

1 Reactie(s) op: ASUS Zenbook Flip UX360: Mooi en érg licht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 19 augustus 2017 17:00 LeoKo
    De Zenbook Flip UX360 heeft geen touchpad??? Waar is dan dat vierkante vlakje voor, onderaan het toetsenbord?
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.