Feature Friday - Is de ASUS T100 Chi meer tablet of laptop?

Door: redactie-computertotaal | 24 april 2015 19:00

Video

Het is weer vrijdag en dus tijd voor een verse Feature Friday! Peter en Elmar gaan in deze aflevering aan de slag met de ASUS Transformer Book T100 Chi. Een apparaat dat als tablet en laptop door het leven gaat. Lukt het Elmar om Peter een beetje enthousiaster te krijgen?

Met de Transformer Book T100 Chi buit ASUS wederom zijn expertise van tablets met toetsenborddock uit. Dat de naamgeving veel lijkt op de succesvolle Tranformer Book T100 is geen toeval, de nieuwe Chi kun je beschouwen als een luxere uitvoering van die convertible. Elmar gaat er samen met Peter van GamersNET mee aan de slag. Lees ook: De voordelen van Windows 8.1 in 10 tips.

De Transformer Book T100 Chi draait op Windows 8.1, heeft een full hd-beelscherm en het hier besproken model beschikt over 62 GB aan opslag. Wil je meer weten over dit hybride apparaat, lees dan onze uitgebreide geschreven review van de ASUS Transformer Book T100 Chi.

Eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij. Volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar. In de tussentijd, neem ook eens een kijkje bij onze vrienden van GamersNET voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.

1 Reactie(s) op: Feature Friday - Is de ASUS T100 Chi meer tablet of laptop?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 30 april 2015 21:50 Anoniem
    Heel wazig en slecht gepresenteerd. Sreeds wordt er onnuttige informatie gegeven. Lijkt net een mediamarkt medewerker die dat ding wil verkopen aan een oma of opa.
    er wordt niet eens over de specificaties wat verteld. Het is te zien dat het zeer on professional wordt uitgezonden. Laat dit een tip zijn voor jullie
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.