Foto Nokia werpt vragen op over introductie laptop en tablet

Door: Elmar Rekers | 10 oktober 2013 14:43

Nieuws

Nokia heeft donderdag een foto gepubliceerd waarop naast een smartphone ook een tablet en een laptop te zien is. Mogelijk hint het bedrijf hiermee naar de introductie van dergelijke apparaten (of de software hiervoor) tijdens een geplande persconferentie op 22 oktober.

Op 22 oktober vindt het jaarlijkse Nokia World plaats, een pers-evenement waar het bedrijf doorgaans enkele nieuwe smartphones presenteert. Hoewel Nokia ongetwijfeld nieuwe telefoons in aantocht heeft, lijkt het er nu sterk op dat de fabrikant ook een laptop en een tablet in ontwikkeling heeft, of in ieder geval diensten voor deze apparaten.

Nokia laptop

Veel details over de apparaten worden er nog niet gegeven. Bij de foto's staat vermeld dat men de persconferentie later deze maand kan volgen "op een apparaat naar keuze". Dit zou er op kunnen wijzen dat Nokia het met eigen software mogelijk gaat maken om content tussen deze drie productsoorten te streamen. Een Nokia-logo is nergens op de devices te vinden, dus het blijft nog enigszins gissen of deze echt van Nokia zijn.

Geruchten over een tablet van Nokia gaan al maanden rond. En hoewel Nokia altijd heeft gezegd de tabletmarkt met interesse te volgen, bleef een bevestiging van zo'n apparaat uit. Wel lekte er eerder al persfoto's van de gadget uit. Mocht Nokia de 22e ook werkelijk een laptop introduceren, dan zou dit als een complete verrassing komen.

0 Reactie(s) op: Foto Nokia werpt vragen op over introductie laptop en tablet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.