Foto’s van ultradunne LG Optimus G2 gelekt

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 26 juni 2013 12:06

Apps & Software

LG werkt aan een zeer dunne smartphone onder de naam LG Optimus G2. Dat blijkt althans uit afbeeldingen die er van het toestel zijn uitgelekt. Het apparaat is een opvallende verschijning, vooral dankzij de volumeknoppen op de achterkant.

De afbeeldingen van de G2 doken dinsdagnacht op via EVleaks, een website die met enige regelmaat vroegtijdig nieuwe smartphones weet te tonen. Dat LG aan een opvolger werkt van de succesvolle Optimus G, is al enige tijd bekend, maar niet eerder was de gadget zo duidelijk op foto's te zien.

Geen knoppen

Op de foto’s is te zien dat de Optimus G2 op de achterkant volumeknoppen heeft zitten, onder de centraal gepositioneerde camera. Vermoedelijk heeft LG hiervoor gekozen zodat ze de zijkant van het toestel nog dunner konden maken. Ook aan de voorkant lijkt geen fysieke knop te zitten.

LG zal de opvolger van de Optimus G (review) op 7 augustus presenteren. Dan zal dus ook duidelijk worden of de telefoon daadwerkelijk over knoppen op de achterkant gaat beschikken. Wel is al bevestigd dat de telefoon op een Snapdragon 800-processor zal draaien.

Bron: EVleaks

0 Reactie(s) op: Foto’s van ultradunne LG Optimus G2 gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.