Google activeert dagelijks 900.000 Android-toestellen

Door: Elmar Rekers | 11 juni 2012 10:13

Apps & Software

Google activeert zo'n 900 duizend nieuwe Android-toestellen per dag. Dat maakt Google-topman Andy Rubin bekend via Twitter. Hieruit blijkt dat het aantal nieuwe activaties nog altijd in de lift zit.

"Er worden iedere dag 900 duizend nieuwe Android-apparaten geactiveerd", zegt Rubin in de tweet. In februari maakte Google bekend dat er dagelijks 850 duizend nieuwe toestellen werden aangesloten, wat dus betekent dat er nog altijd groei in het aantal activaties zit.

Tablets en smartphones

Wel is de stijgende lijn enigszins aan het afvlakken. Zo zag Google in december 2011 bijvoorbeeld 700 duizend nieuwe apparaten online komen en in april van dat jaar 'slechts' 350 duizend. Rubin maakt verder geen concrete details bekend. Het is dus onduidelijk om hoeveel tablets en smartphones het precies gaat, en ook is niet bekend hoeveel van de nieuwe apparaten op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) draaien.

Wel ontkracht Rubin in dezelfde tweet het gerucht dat hij bij Google zou vertrekken. "Ik heb geen plannen om Google te verlaten", aldus de duidelijke boodschap van de Android-vader.

0 Reactie(s) op: Google activeert dagelijks 900.000 Android-toestellen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.