Google bevestigt Android-evenement op 29 oktober

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 18 oktober 2012 09:39

Apps & Software

Op 29 oktober, de dag dat Microsoft Windows Phone 8 lanceert, organiseert Google een pers-evenement rond Android. Dat bevestigt de zoekgigant middels verstuurde uitnodigingen naar Amerikaanse media.

Wat Google tijdens de persconferentie gaat bespreken is nog onduidelijk. De uitnodiging, geheel in Google Now-stijl, roept de journalisten enkel op om op 29 oktober naar New York te komen. Vermoedelijk gaat Google een nieuwe versie van Android aankondigen en zullen er ook nieuwe smartphones te zien zijn.

LG Nexus 4

Er zijn de laatste weken veel details uitgelekt over een Nexus-telefoon van fabrikant LG. Naast deze LG Nexus 4 zijn er mogelijk ook Nexus-telefoons van andere fabrikanten in aantocht. Geruchten gaan immers dat Google meerdere hardwarepartners heeft opgeroepen een Nexus-smartphone te ontwikkelen. Hierop zou dan een kale versie van Android 4.2 moeten draaien.

De persconferentie vindt op 29 oktober plaats in New York. In Nederland is de presentatie die dag live te volgen via YouTube, vanaf 17.00 uur.

0 Reactie(s) op: Google bevestigt Android-evenement op 29 oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.