Google lanceert Android 4.0.4 voor Galaxy Nexus en Nexus S

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 29 maart 2012 09:50

Apps & Software

Google is donderdag begonnen met het uitrollen van de Android 4.0.4-update voor de Galaxy Nexus en Nexus S. Volgens de zoekgigant zullen ook veel andere smartphones en tablets binnenkort de Ice Cream Sandwich-update krijgen.

Android 4.0.4 zal gefaseerd beschikbaar komen op de Nexus S, de Galaxy Nexus en de Xoom-tablet (WiFi) van Motorola. De nieuwe versie van het besturingssysteem belooft onder meer voor een betere werking van de camerasoftware te zorgen.

Android 4.0.4

"Sommige gebruikers zullen Ice Cream Sandwich voor het eerst ontvangen, anderen krijgen een update voor hun bestaande Ice Cream Sandwich-ervaring", vertelt Google op Google+ over de grootschalige Android 4.0-uitrol die er de komende weken zal plaatsvinden.

"Deze update zal het systeem stabieler maken, zorgt voor betere cameraprestaties, een soepelere schermrotatie, verbeterde nummerherkenning en nog veel meer." Zowel HTC als Samsung zijn al mondjesmaat begonnen met de uitrol van naar enkele systemen. Wanneer deze updates echter ook voor Nederlandse gebruikers beschikbaar komen is nog niet bekend.

0 Reactie(s) op: Google lanceert Android 4.0.4 voor Galaxy Nexus en Nexus S

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.