HTC blij met ‘gebrek aan innovatie’ Galaxy S4

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 18 maart 2013 09:43

Apps & Software

De Galaxy S4 lijkt erg veel op zijn voorganger en het ontbreekt de smartphone aan innovatie. Dat zegt HTC-topman Mike Woodward in een interview met Business Insider.

HTC onthulde enkele weken geleden de HTC One, een Android-smartphone die het moet gaan opnemen tegen het nieuwe paradepaardje van Samsung. “Het voelt als een herhalingsoefening”, zegt Woodward over de S4. “Hij lijkt wel erg veel op de Galaxy S III.”

De baas van HTC Amerika is naar eigen zeggen "blij dat er geen innovatie is doorgevoerd op het design” van de Galaxy S4. Daarnaast haalt hij ook hard uit naar de vele nieuwe functies die Samsung heeft toegevoegd aan de smartphone. Het gaat hier volgens hem slechts om enkele ‘kunstjes’, die de consument niet in het dagelijks leven gaat gebruiken.

Functies Galaxy S4

Met dit laatste doelt Woodward op onder meer de optie om door teksten te scrollen middels 'eye tracking’ en het bladeren door foto’s met zwaaibewegingen over het scherm. Uiteraard meent de HTC-topman dat de functies van zijn eigen One-toestel, en het meegeleverde Sense 5, een stuk beter op de gebruiker aansluiten.

De HTC One zal, nadat het enige vertraging had opgelopen, halverwege april beschikbaar komen in Nederland. De Galaxy S4 krijgt eind april een lancering in 155 landen.

0 Reactie(s) op: HTC blij met ‘gebrek aan innovatie’ Galaxy S4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.