Instagram gratis beschikbaar voor Android

Door: Elmar Rekers | 04 april 2012 09:30

Apps & Software

De populaire foto-applicatie Instagram is gratis beschikbaar gekomen voor Android-toestellen. Dat maakte Instagram dinsdag via zijn website bekend.

iPhone-gebruikers kunnen al sinds oktober 2010 aan de slag met de foto-app, en na lang wachten zijn nu dus ook bezitters van een Android-toestel aan de beurt. De app is gratis te downloaden uit Googles applicatiewinkel Google Play.

Volgens de ontwikkelaar krijgen Android-gebruikers nagenoeg dezelfde ervaring als iPhone-bezitters. "We vonden het erg belangrijk dat voor Android dezelfde Instagram beschikbaar zou komen. Toch zullen er enkele functie nog niet beschikbaar zijn in deze eerste versie, maar we zijn van plan ook die in een toekomstige versie toe te voegen."

Maken, bewerken, delen

Instagram maakt het voor gebruikers mogelijk om foto's te maken, te bewerken en te delen op een smartphone of tablet. Op iOS zouden er al meer dan 27 miljoen geregistreerde gebruikers van Instagram zijn. Ook onder Android-gebruikers lijkt de app te leven. Volgens Instagram hadden ruim 430.000 mensen zich afgelopen week ingeschreven om vroegtijdig aan de slag te kunnen met de Android-app.

0 Reactie(s) op: Instagram gratis beschikbaar voor Android

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.