LG onthult Optimus G Pro met gebogen 5,5 inch-scherm

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 13 februari 2013 10:01

Apps & Software

LG heeft woensdag de Optimus G Pro uit de doeken gedaan. Het nieuwe vlaggenschip heeft een groot 5,5 inch-beeldscherm dat licht gebogen is. Het toestel wordt vermoedelijk later deze maand officieel gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress.

Veel details maakt LG woensdag nog niet over de Optimus G Pro bekend, maar wel is duidelijk dat de Zuid-Koreaanse fabrikant hiermee zijn nieuwe smartphone-vlaggenschip introduceert. Het licht gebogen beeldscherm is 5,5 inch groot en heeft een Full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels).

2,5D

Het beeldscherm creëert volgens LG een zogenoemd 2,5D effect. Wat dit voor het gebruik precies gaan betekenen, is momenteel nog onduidelijk. Op de eerste afbeelding van het toestel, die LG heeft vrijgegeven op zijn Facebookpagina, is duidelijk te zien dat de rand om het scherm zeer dun is.

Het Android-toestel zal op een quadcore-processor draaien en krijgt vermoedelijk 2 GB aan RAM tot zijn beschikking. Verder gaan er geruchten over een opslagcapaciteit van 32 GB en een 13 megapixel-camera. Het toestel moet eind deze maand op de markt komen. Of ook Nederland op korte termijn met het toestel aan de slag kan, is niet bekend.

0 Reactie(s) op: LG onthult Optimus G Pro met gebogen 5,5 inch-scherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.