LG Optimus G2 duikt op in YouTube-video

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 10 juli 2013 09:23

Apps & Software

Er zijn foto’s en een video online verschenen van een nog onbekende LG-smartphone. Vermoedelijk gaat het hier om de Optimus G2, LG’s aanstaande vlaggenschip dat voorzien wordt van een 5,2 inch Full HD-beeldscherm.

De foto’s werden dinsdag gepubliceerd door techblog Engadget, en niet veel later kwam 4Leakz met een video van het toestel naar YouTube. De video lijkt inmiddels te zijn verwijderd. De nieuwe smartphone heeft een groot 5,2 inch-beeldscherm, waarbij de randen langs het display opvallend dun zijn.

Qua design lijkt LG vast te houden aan de ingeslagen weg met toestellen als de Optimus G Pro en de Nexus 4. Zo is het apparaat opgetrokken uit plastic en zijn de hoeken sterk afgerond. Verder is er een 13 megapixel-camera ingebouwd en draait de Android-smartphone op een quadcore-processor met een kloksnelheid van 2,3 GHz. Deze chipset wordt ondersteund door 2GB aan RAM.

Knoppen op de achterkant

Zoals eerdere uitgelekte foto’s van de Optimus G2 al deden vermoeden, plaatst LG de volumeknoppen aan de achterkant van het toestel. Waarschijnlijk om zodoende de rand van de telefoon zo dun mogelijk te kunnen maken. LG zelf heeft nog altijd niets bevestigd over de Optimus G2. Verwacht wordt dat daar op 7 augustus verandering in komt, dan houdt de Zuid-Koreaanse fabrikant immers een grote persconferentie in New York.

Bron: Engadget

0 Reactie(s) op: LG Optimus G2 duikt op in YouTube-video

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.