Microsoft onthult Surface 2-tablets eind september

Door: Elmar Rekers | 10 september 2013 10:09

Nieuws

Microsoft zal eind september zijn nieuwe generatie Surface-tablets onthullen. Dat blijkt althans uit de uitnodiging voor een persconferentie die het bedrijf naar verschillende Amerikaanse media heeft gestuurd.

De presentatie zal plaatsvinden op 23 september en betekent vermoedelijk de introductie van zowel de Surface 2 als de Surface Pro 2. Voor de Windows-tablets zou Microsoft gebruikmaken van een Tegra-processor (Surface) en Haswell-chipset (Surface Pro). Website The Verge claimt van bronnen te hebben vernomen dat er, in tegenstelling tot eerdere geruchten, geen Surface Mini in aantocht is.

Surface 2 met Windows 8.1

Microsoft zal de nieuwe tablets waarschijnlijk standaard leveren met het nieuwe Windows 8.1-besturingssysteem. Hierbij draait de Surface 2 uiteraard op de RT-versie van het OS. Daarnaast zal er volgens geruchten ook een Power Cover worden aangekondigd, die over een ingebouwde accu beschikt.

Wanneer de tablets gelanceerd worden is niet duidelijk. Verwacht wordt dat de Surface 2 en Surface Pro 2 in oktober op de markt komen, dan zal namelijk ook Windows 8.1 officieel worden uitgerold.

0 Reactie(s) op: Microsoft onthult Surface 2-tablets eind september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.