Multi-Toolbar Remover 1.0

Door: Robbin Ooijevaar | 06 september 2010 11:51

Apps & Software

Steeds meer programma’s en websites proberen een zoekmachinewerkbalk in uw webbrowser te installeren. Als programma’s die we in deze rubriek bespreken over dit nare trekje beschikken, maken we hier altijd melding van. Toch kan het gebeuren dat u door onoplettendheid een ongewenste toolbar ‘oploopt’.

Multi-Toolbar Remover helpt bij het verwijderen van zo’n overbodige werkbalk. Het programma hoeft niet te worden geïnstalleerd. Pak het zip-bestand uit en start het programma via Multi-Toolbar Remover.exe. Vink de toolbars aan die mogelijk op uw computer aanwezig zijn, bijvoorbeeld de balken van Yahoo, Google, Ask en Yahoo. Bevestig met de knop Remove om de overbodige werkbalken te verwijderen. Omdat de (de-)installatie-opties van werkbalken kunnen wijzigen, biedt Multi-Toolbar Remover overigens niet de garantie dat u er toekomstige toolbars of nieuwe versies van bestaande toolbars mee kunt verwijderen.

Multi-Toolbar Remover verwijdert ongewenste werkbalken uit Internet Explorer.

Multi-Toolbar Remover 1.0

Freeware

Taal Engels

Download 260 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Multi-Toolbar Remover 1.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.