Omzeil registraties in Chrome met BugMeNot

Door: Robbin Ooijevaar | 26 oktober 2010 15:36

Apps & Software

Registreren om iets te mogen downloaden of een artikel te lezen is zacht uitgedrukt irritant, zeker als u de website zelden of nooit bezoekt. De Firefox-uitbreiding BugMeNot biedt uitkomst voor dit probleem en is besproken in een ander artikel (zie kader). Sinds enige tijd is de inloghulp ook voor Google Chrome beschikbaar.

BugMeNot werkt met een database met inloginformatie van vele websites. Met deze gegevens kunnen BugMeNot-gebruikers eenvoudig inloggen zonder eerst te registreren. U installeert de Google Chrome-extensie via het gereedschapsicoontje naar het menu Extra / Extensies. Kies Meer extensies ophalen en zoek op BugMeNot Lite (of ga rechtstreeks naar de pagina van BugMeNot Lite). Haal de extensie op via de knop Installeren. Bezoek een website met wachtwoordbeveiliging en ga op het veld staan waar de gebruikersnaam dient te worden opgegeven. Indien de gegevens van de site in de BugMeNot-database staan, ziet u rechts van de adresbalk een

BugMeNot-pictogrammetje. Klik hierop en kies Aanmelden of Inloggen. De gegevens worden automatisch ingevuld. Op YouTube staat een handig filmpje over het gebruik van BugMeNot Lite in de praktijk.

BugMeNot Lite heeft een grote database met inloggegevens van websites en forums.

Als een Chrome-extensie niet bevalt, kunt u de extensie eenvoudig verwijderen of (tijdelijk) uitschakelen. Ga via het gereedschapsicoontje naar Extra / Extensies. Met Uitschakelen wordt de extensie niet meer automatisch gestart. Met Installatie ongedaan maken verwijdert u de extensie.

Meer informatie over BugMeNot

- Extensie voor Firefox

- Snelstart Zonder registratie inloggen op websites

0 Reactie(s) op: Omzeil registraties in Chrome met BugMeNot

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.