Opvolger Nexus 7 in volle glorie te zien

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 22 juli 2013 11:00

Apps & Software

Google heeft de opvolger van de Nexus 7 officieel nog niet aangekondigd, maar de sterke stroom geruchten van de afgelopen weken laat nog maar weinig twijfel bestaan over de komst van deze tablet. Maandag lijken zelfs de officiële PR-kiekjes al online te zijn verschenen.

Op de afbeeldingen is de nieuwe Nexus 7-tablet van de voor-, zij- en achterkant te zien. De afbeeldingen zijn online gezet door het inmiddels bekende Twitter-account van EVleaks, dat met enige regelmaat vroegtijdig nieuwe gadgets weet te onthullen.

Aankondiging Nexus 7

De afgelopen weken zijn er al meerdere foto’s van de nieuwe Google-tablet online verschenen, maar niet eerder was deze zo goed te zien als op onderstaande afbeelding. Verwacht wordt dat Google de Android-tablet later deze week zal gaan ‘onthullen’, voor zover daar nog van gesproken kan worden.

De nieuwe Nexus 7 draait op een kale versie van Android 4.3 (Jelly Bean) en krijgt vermoedelijk een quadcore-processor ingebouwd met een kloksnelheid van 1,5GHz. Daarbij kan gekozen worden uit 16 of 32 gigabyte geheugen. In de V.S. zal de tablet waarschijnlijk vanaf 229 dollar verkrijgbaar zijn. Of de details kloppen, zal deze week dus duidelijk worden wanneer Google de tablet uit de doeken doet.

0 Reactie(s) op: Opvolger Nexus 7 in volle glorie te zien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.