Picasa Facebook Uploader

Door: robbin-ooijevaar | 09 april 2010 08:34

Apps & Software

De gratis albumsoftware Picasa van Google is een pareltje als het gaat om grote hoeveelheden foto’s beheren. Ook kunt u met Picasa de meest voorkomende beeldbewerkingen uitvoeren, foto’s afdrukken, sturen naar een afdrukcentrale op internet of in een webalbum plaatsen.

Voor dit laatste wordt de eigen dienst Picasa Web Albums gebruikt. Als u, net als de rest van de wereld, actief bent op Facebook is het wel zo prettig om een koppeling te hebben tussen Picasa en Facebook zodat u direct vanuit Picasa foto’s naar uw Facebook kunt sturen. De speciale Facebook-uploader geeft Picasa een Facebook-knop waarmee u de foto’s in één keer toevoegt aan uw Facebook. Zorg dat Picasa geïnstalleerd is en ga naar http://apps.facebook.com/picasauploader. Klik op Install now om de knop te installeren. De werking is vanaf nu kinderlijk eenvoudig. Selecteer een of meerdere foto’s en klik op de Facebook-knop. Meld u aan met uw Facebook wachtwoord en geef aan in welk album u de foto’s wilt plaatsen in uw Facebook-account. Bevestig met Upload en de foto’s staan op internet.

Dankzij de Picasa Facebook Uploader hebt u het beste van twee werelden: Picasa op uw computer en foto’s snel in uw Facebook.

Picasa Facebook Uploader

Freeware

Taal Engels

Medium 7 KB download

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X

Systeemeisen Picasa 2 of 3 voor Windows of Mac

Maker Picasa Uploader

1 Reactie(s) op: Picasa Facebook Uploader

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 12 februari 2014 21:48 Anoniem
    zinloos :( gebruuik dropbox of Google Drive….
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.