Vernieuwde Wii U-controller uitgelekt

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 21 mei 2012 11:06

Apps & Software

Een Q&A-tester van ontwikkelaar Traveller's Tales heeft via Twitter een afbeelding verspreid van een vernieuwde Wii U-controller. Verwacht wordt dat Nintendo de controller tijdens de E3 officieel zal presenteren.

Op het eerste gezicht lijkt de nieuwe controller veel op de vorig jaar onthulde Wii U-tablet, maar toch zijn er enkele belangrijke wijzigingen aangebracht. Zo is de knoppenindeling iets veranderd en zijn er nu twee echte analoge sticks aanwezig, in plaats van de schuifplaatjes die ook op de 3DS te vinden zijn.

Geen naamsverandering

De Tweet van de Traveller's Tales-medewerker is inmiddels verwijderd, maar de foto is uiteraard al door verschillende websites overgenomen. Hoewel er sterke geruchten gingen dan Nintendo de naam van zijn nieuwe console wilde veranderen, staat op de nieuwe controller nog gewoon Wii U vermeld.

De E3-beurs vindt dit jaar van 5 tot en met 7 juni plaats in Los Angeles. Verwacht wordt dat Nintendo hier groots zal uitpakken rond de Wii U, zijn nieuwe spelconsole die later dit jaar op de markt moet komen.

0 Reacties op: Vernieuwde Wii U-controller uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.