Warmly: Wakker worden met de geluiden die jou motiveren

Door: Robin Smit | 10 juni 2013 07:30

Apps & Software

Wat is nu het beste geluid om mee wakker te worden? Is het jouw favoriete muziek of word je toch liever door een traditionele zoemer uit je nachtrust getrokken? De makers van Warmly denken dat er een betere benadering is, namelijk die van motiverende geluiden.

Onder deze motiverende geluiden verstaand de makers van Warmly onder andere het geluid van een vers kopje koffie dat uit de automaat komt of een heerlijk eitje dat ligt te pruttelen in de pan. In totaal zijn er zo negen verschillende geluiden in de app te vinden die jou er absoluut van moeten overtuigen om je bed uit te komen. Erg leuk hierbij is dat je niet alleen het gekozen geluid te horen krijgt, maar ook andere omgevingsgeluiden tussendoor hoort. Zo zal het het geluid van een vers kopje koffie worden ingeluid met fluitende vogeltjes en worden afgesloten met luide kerkklokken. Zo ben je er zeker van dat je rustig wakker kan worden, maar ook weer niet door de wekker heen slaapt.

Wanneer je een wekker hebt ingesteld in Warmly zul je op je scherm een grote klok te zien krijgen met daaronder de tijd waarop de wekker zal gaan aflopen. Helaas zul je dit scherm moeten laten staan tot je weer wakker wordt, want wanneer je de app minimaliseert wordt de wekker automatisch uitgeschakeld. Ook mist de app de mogelijkheid om meerdere wekkers op te slaan in het geheugen.

Kortom

Warmly is een wekker die je ‘s morgens wakker maakt met motiverende geluiden zoals het geluid van pruttelende koffie of sporters die een wedstrijd spelen. De geluiden zijn erg prettig en worden bijgestaan door andere omgevingsgeluiden. Nadelen van de app zijn dat het niet mogelijk is om wekkers op te slaan of de app te minimaliseren wanneer een wekker is geactiveerd.

Score 7/10

Prijs: € 1,49

Beschikbaar voor: Android

Download Warmly op Google Play

0 Reactie(s) op: Warmly: Wakker worden met de geluiden die jou motiveren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.