Schrijf je in voor de gratis webinar Kennismaken met Windows 11

Door: redactie-computertotaal | 31 augustus 2021 16:32

Tech Academy

Microsoft is begonnen met het uitrollen van Windows 11 en speciaal daarom organiseert Tech Academy een gratis webinar: Kennismaken met Windows 11. In deze webinar krijg je een eerste kennismaking met het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Lees het artikel om er achter te komen hoe je je kunt inschrijven!

Alles over Windows 11

Windows 11 is hier. We hebben alle artikelen, al het nieuws en alle tips voor je verzameld op één handige pagina. Hier vind je 'm

Gratis Windows 11 webinar: Kennismaken met Windows 11

De aankondiging van Windows 11 zorgde eerder dit jaar voor nogal wat verwarring. Windows 10 zou immers de laatste versie van Microsofts besturingssysteem zijn. Desondanks is Windows 11 een fonkelnieuw programma dat enerzijds voortborduurt op Windows 10, maar her en der ook flink op de schop is gegaan. Niets bleef wat dat betreft onaangeroerd. De Microsoft Store is verbeterd, de koppeling met Android-smartphones verloopt een stuk soepeler en – niet onbelangrijk – de beveiliging is enorm opgekrikt.

In onze nieuwe gratis webinar Kennismaken met Windows 11 krijg jij een exclusieve eerste blik op het systeem. Je leert niet alleen wat Windows 11 kan, maar ook hoe je het zelf als een van de eerste consumenten kunt gebruiken. Schrijf je daarom snel in op een van de beschikbare data! Het aantal plekken is beperkt. 

Je kunt je hier volledig gratis inschrijven!

Voor wie? 

Deze webinar is voor de enthousiaste Windows-gebruiker. Ben je veel bezig met Windows (of dat nu voor je werk is of hobbymatig) en wil jij bij de officiële release meteen aan de slag met Windows 11, zonder dat je verrast wordt door alle nieuwe mogelijkheden? Dan is deze webinar geschikt voor jou!

Waar gaat deze webinar over? 

We nemen je tijdens deze uitgebreide webinar mee langs een aantal belangrijke facetten van Windows 11. We wijzen je uiteraard op alle nieuwe functionaliteiten, maar we gaan nóg een stap verder. We laten zien hoe je de bèta van Windows 11 stap voor stap kunt installeren.

Je leert daarbij precies welke specificaties je nodig hebt voor dit systeem, hoe je het installeert en welke functies je kunt gebruiken. In aanloop naar deze webinar sturen we alle inschrijvers bovendien vast exclusief wat handige informatie, zoals een overzicht van alle sneltoetsen. Zo ben je helemaal voorbereid en kun je eigenhandig aan de slag met Windows 11!

Deze onderdelen komen aan bod:

  • Verschillende versies
  • Systeemvereisten
  • Back-up maken
  • Installeren
  • Configuratie
  • Beveiliging
  • Geavanceerde opties 

0 Reactie(s) op: Schrijf je in voor de gratis webinar Kennismaken met Windows 11

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.