Luister muziek onder de douche met deze waterproof speaker

Door: avanca | 16 november 2015 17:00

Blog

Bellen terwijl je onder de douche staat? Het kan met deze waterproof speaker. Je bevestigt hem met een zuignap aan de badkamermuur of ander oppervlak en koppelt je smartphone, iPod of ander Bluetooth apparaat eraan.

Door de ingebouwde microfoon kun je via de speaker een gesprek voeren zonder dat je de douche hoeft te verlaten. Maar voornamelijk is hij gemaakt om tijdens je badkamerbezoek te genieten van je favoriete muziek. Met deze speaker hoef je niet meer bang te zijn dat je iPhone in het bad valt, met een bereik van tien meter houd je je bluetooth apparaat op veilige afstand van waterspetters. Met één druk op de knop kun je voor het volgende nummer kiezen en het volume regelen.

De douche-speaker, van 34,95 euro, is te gebruiken met bijna elk Bluetooth apparaat. Hij onthoudt diverse gekoppelde apparaten en kan daardoor makkelijk gedeeld worden met huisgenoten of familieleden. Dankzij de herlaadbare 400mAh batterij kunt u tot 6 uur lang nonstop van muziek genieten, niet alleen in de badkamer. Denk aan het zwembad, op het aanrecht tijdens het koken, op een boot of tijdens het wassen van je auto.

De waterproof Bluetooth speaker is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en blauw.

Ben je op zoek naar meer cadeau-ideeën voor de decembermaand? Klik dan hier.

Dit artikel is gepubliceerd in opdracht van en geschreven door Avanca. De redactie is niet verantwoordelijk voor de totstandkoming van dit artikel.

0 Reactie(s) op: Luister muziek onder de douche met deze waterproof speaker

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.