Vraag & Antwoord

Anders (software)

Firefox opent niet

6 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een probleem met Firefox, deze opent niet, ik krijg slechts het draaiende laad geval in beeld, maar er gebeurt niks. Als ik in TaakBeheer kijk, staat Firefox wel tussen de processen. Ik heb zojuist geprobeerd de snelkoppeling te verwijderen in het startmenu, vervolgens ben ik gaan zoeken naar de locatie van Firefox, en weer opnieuw gezegd; Maak vast aan taakbalk. Dit lijkt even te helpen, maar als ik Firefox wegklik en vervolgens later weer probeer te openen gebeurt er weer niks.. Ik heb mijn systeem als gescanned, deze heeft niks verdachts kunnen vinden. :roll:
  • Start eens op in safe mode. En schakel dan tijdelijk zoveel mogelijk uit. Safe mode opstarten: houd de shift toets vast tijdens het klikken op het Firefox icoon. Werkt alles weer.... dan weer normaal opstarten en eventueel zaken weer inschakelen, een voor een en telkens herstarten zodat je kunt ontdekken waar het mogelijk misgaat.
  • [quote:7b43ad44be="andre@home"]Start eens op in safe mode. En schakel dan tijdelijk zoveel mogelijk uit. Safe mode opstarten: houd de shift toets vast tijdens het klikken op het Firefox icoon. Werkt alles weer.... dan weer normaal opstarten en eventueel zaken weer inschakelen, een voor een en telkens herstarten zodat je kunt ontdekken waar het mogelijk misgaat.[/quote:7b43ad44be]Dus in safemode alle 5 vakjes aanvinken?
  • Oke, alles aangevinkt, en in veilige modus gestart. Alles werkte. Daarna weer de "gewone" versie opgestart en dat lijkt nu te werken. Moet alleen flash opnieuw installeren.
  • :D
  • Ik hoop dat die het nu blijft doen; zoniet, dan kom ik wel weer terug! Dank voor de hulp!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.