Vraag & Antwoord

OS Windows

drivers voor 'netwerkcontroller'

5 antwoorden
  • beste(n), een vraagje voor de sympathiekelingen : gister HDD geformatteerd en wind xp pro opnieuw erop gezet, echter in apparaatbeheer ontbreken nog 2 drivers : die voor 'netwerkcontroller' en 'pci-simple communications controller' : windows weet niet om welke drivers het hier gaat : enig idee waar ik die kan vinden : op de cd-rom van moederbord ? of via een bepaalde site die diagnose geeft van driverprobleem ? hartelijken dank windows xp pro op amd athlon 2.0 GHz, met adsl-modem met router (belkin)
  • Met [url=www.majorgeeks.com/download4181.html]Everst[/url] kun je er achter om wat voor apparaat het gaat.
  • De PCI simple communications controller kun je waarschijnlijk wel de-installeren (hardwarematig). Dit is het telefoonmodem. Voor de ander inderdaad met Everest nagaan welk merk/type het is, en dan OF op je moboCD (wsch. mapje Drivers) OF op de site van de mobofabrikant naar de juiste drivers zoeken.
  • Om welk moederbord gaat het, zo heb ik zelf heb een asus A7N8X-X en staan mijn drivers voor het de netwerkkaart gewoon op de bijgeleverde cd.
  • op cd rom mobo moeten zeker staan. als je niet weet welk mobo je hebt tussen agpslot en 1e pci slot staat meestal je mobo cijfers letters bijv ( ms6181 v1.1 ) is dus msi en v1.1 is versie nr ( tik je in bij google) anders bij opstart onder in bios scherm 1 na laatste cijfers letters mobo type. let op komt zeer snel voorbij. of ff je netwerkrt eruithalen en kijken op chipset welke het is realtek niet want die wordt auto herkend door XP heb nforce chipset ga dan naar nvidia.com nforce drivers dan 1,2,3 dan xp dat is de 5 in 1 driver voor nforce chipset wel de multi nemen herkent auto nl taal. anders in google ff je chipset van netwerkrt invoeren bijv. 3com / drivers ff zoeken hè

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.