HEOS by Denon: Draadloos muziekparadijs

Wat doe je als je familie een andere muzieksmaak heeft dan jij? Dan zorg je dat je ongestoord naar je eigen muziek kunt luisteren. Via een eigen box of systeem, bijvoorbeeld. Waarom zou je eigenlijk voor zo'n audiosysteem als HEOS kiezen? Lees het hier!

Donna verrast haar vader

De vader van Donna Sluijs is namelijk een grote muziekliefhebber, met een grote voorliefde voor de Zweedse rockband Europe. Hij zou wel vaker naar zijn favoriete band willen kijken en natuurlijk luisteren met een top geluidskwaliteit. Dat wist Donna ook en stuurde haar vaders wens in. Lees verder

Het beste geluid voor iedereen

Goed geluid maakt alles mooier. Of je nu thuis wilt genieten van een echte bioscoopervaring of het gevoel wilt hebben dat je zelf op de tribune zit: met HEOS van Denon is audio altijd een feest!

LEES MEER

Getest door onze redactie

Een gebruiksvriendelijk multiroom-systeem realiseer je eenvoudig met de HEOS by Denon producten. Je kunt deze producten bedienen met de app

Het assortiment bestaat uit drie luidsprekersystemen, een muziekstreamer die je op een bestaand stereosysteem kunt aansluiten en een versterker die je op normale luidsprekers kunt aansluiten. De door ons geteste HEOS 5 is de middenmoter in het aanbod van Denon. Houd je van het grotere werk, dan moet je de review lezen van de HEOS Bar en Subwoofer.

Streamingdiensten als Spotify zijn erg populair en dus groeit ook de vraag naar luidsprekers om thuis muziek te luisteren. Is de HEOS 1 een goede luidspreker voor je streamingdiensten?

HEOS krijgt spraakherkenning met Amazon Alexa

Denon gaat samenwerken met Amazon om hun befaamde HEOS-lijn te voorzien van spraakherkenning.

LEES MEER

Vul elke ruimte met muziek. Sluit aan, verbind met WiFi en geniet. Simpel.Meer HEOS? Vind hier meer informatie