Norton testpanel

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om online te zijn op vakantie. Maar om niet binnen je eerste week je hele bundel er doorheen te jagen of om (in sommige gevallen) wat extra snelheid te krijgen, ben je aangewezen op het openbare netwerk van je hotel, restaurants of cafés. En vooral dan loert er gevaar. Want wanneer je op een open netwerk zit, is al je internetverkeer voor iedereen te tappen. Wanneer je met een wifi-netwerk van een ander verbindt, weet je namelijk niet wat er met je internetverkeer gebeurt. Dat kun je gelukkig makkelijk voorkomen door een vpn-verbinding te gebruiken. Met een app als Norton Wifi Privacy hoef je je geen zorgen te maken over je online veiligheid. Ons testpanel gaat de test aan!


Rene de Geus
Rene (38 jaar) woont in Boekel. Hij heeft twee kinderen (4 en 6 jaar oud).

Christian den Boer
Christian (39 jaar) woont in Huizen. Hij heeft een dochter van 6 jaar oud en is benieuwd naar wat Norton Family op het gebied van ouderlijke controle voor hem kan betekenen.


Week 1

In de eerste week draait alles om de eerste indruk en de installatie van de Norton Wifi Privacy. Hoe verloopt de installatie? Is alles duidelijk? Wat zijn de eerste indrukken van de app? Is deze gebruiksvriendelijk? Je leest het in de reviews van week 1.


Rene download de software eerst op zijn iPhone. Lees verder...


Christian loopt bij de installatie tegen een aantal dingen aan. Lees verder...


Week 2

In week 2 gaan we kijken naar de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Werkt alles naar behoren? Spreken alle functies voor zich? Missen de testers iets in de functionaliteit? Of wat is er juist zo goed aan? Ervaren ze de bescherming?


Norton WiFi Privacy werkt meteen vanaf het begin helemaal vanzelfLees verder...


Tijdens mijn vlucht naar Amsterdam besluit ik om eens te experimenteren met Norton.Lees verder...


Week 3

De testers hebben afgelopen weken Norton Wifi Privacy kunnen testen. Wat zijn de plus- en minpunten? Je leest hier de eindconclusie van de testers.


Thuis op mijn gewone beveiligde wifi-netwerk ging alles perfect... Lees verder...


Voor meer veeleisende gebruikers doet het product toch wat te licht aan.Lees verder...


Week 4

In week 1 t/m 3 is het testpanel aan de slag gegaan met Norton Wifi Privacy. In de komende weken testen zij de Norton Family. Deze software voor ouderlijke controle, helpt je je kinderen te beschermen tegen kinderlokkers op internet door inzicht te bieden in wat jouw kinderen daadwerkelijk online doen. Zo kun je mogelijke gevaren herkennen voordat deze een probleem gaan vormen.

Toch is het niet altijd uit te sluiten dat ze bij content komen dat niet helemaal geschikt is en wie weet is dit een uitkomst.Lees verder...


De installatie verloopt verder vlekkeloos. Een snelle scan laat zien dat er 4 tracking cookies waren. Lees verder...


Week 5

In week 5 heeft het testpanel naar de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid gekeken. Werkt alles naar behoren? Spreken alle functies voor zich?


Ik besluit eens In te loggen op de website van Norton Privacy om te zien of er al resultaten binnen zijn.Lees verder...


De verschillende scans laten tot op heden geen vreemde zaken zien. Lees verder...


Week 6

In week 6 schrijven de testers een eindconclusie. Wat hebben zij gemist of waar kunnen ze niet meer zonder? Welke voordelen geeft het product voor hun gezin?


Mijn kinderen hebben deze week weer de nodige tijd op de iPad doorgebracht.Lees verder...


Norton werkt voor mijn persoonlijke gebruik heel prettig.Lees verder...