Een kleine pc, zonder rompslomp overal mee naartoe nemen. Dat kan, met de nieuwste Ockel Sirius A (Pro). Krachtige hardware en een doordacht ontwerp, en toch past hij in je broekzak. Zo ben je overal even productief. Hoog tijd dus voor een review, en tip sover hoe je de Ockel Sirius A gebruikt als mediaspeler, domotica-controller of gewoon als volwaardige pc voor thuis en op het werk. Ockel Sirius A (Pro) review - Eindelijk geland

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk komt de Ockel Sirius A Pro naar Nederland. Na een lange crowdfunding-campagne is de Sirius A klaar voor productie en Computer!Totaal mocht er als eerste mee aan de slag.

Een tipje van de sluier: onze expert was vooral aangenaam verrast over de vele aansluitingsmodelijkeden en de prachtige afwarking. Maar welk cijfer hoort daarbij? 

Lees in onze review wat onze pc-expert van de Ockel Sirius A Pro vond! 


Ockel Sirius A (Pro) - Volledige pc in je binnenzak

Het lijkt onwerkelijk, maar dankzij de introductie van de Ockel Sirius A (Pro) neem je een volwaardige pc mee in je binnenzak. En wat voor één! Het doordachte ontwerp en de krachtige hardware lenen zich bij uitstek voor mobiel gebruik. Ideaal voor wie onderweg productief wil zijn of naar een filmpje wil kijken!

Na een intensieve crowdfunding-campagne is de Sirius A (Pro) nu voor iedereen verkrijgbaar. Mobiele werkers weten de specifieke eigenschappen van dit handzame apparaatje zonder twijfel te waarderen.

Lees verder in dit artikel

Ockel Sirius A (Pro): prettig mediamaatje voor thuis en onderweg

Met de Ockel Sirius A (Pro) heb je altijd een veelzijdige mediaspeler op zak. Kijk op het geïntegreerde scherm naar Netflix-films of stuur je beeld en geluid rechtstreeks door naar de thuisbioscoop. Kortom, gebruik deze mini-pc als flexibele mediapartner!

Een groot pluspunt is de aanwezigheid van een Intel Atom-chipset, waardoor Windows 10 zonder concessies met alle hardware samenwerkt. Gunstig, want met Microsofts besturingssysteem richt je naar eigen wens een draagbare mediaspeler in.

Hier lees je hoe je dat voor elkaar krijgt

Ockel Sirius A (Pro) Mobiele domotica-controller

In de wondere wereld van domotica dient één apparaat altijd als controller waarmee je alles bedient. De Ockel Sirius A (Pro) draait zijn hand niet om voor deze verantwoordelijke taak. Installeer geschikte domoticasoftware en laat die rolgordijnen of zonwering maar zakken.

Dankzij de kleine behuizing van de Sirus A (Pro) in combinatie met Windows 10 is dit apparaat namelijk bij uitstek geschikt om als mobiele controller van het domotica-systeem te fungeren.

Lees meer in dit artikel

Ockel Sirius A (Pro) Portable kantoor voor mobiele werkers

Weinig mensen bivakkeren de volledige werkweek aan hetzelfde bureau, waardoor mobiliteit voor computers tegenwoordig een belangrijke factor is. De Ockel Sirius A (Pro) blinkt hierin uit. Neem deze draagbare pc overal mee naartoe en koppel de machine aan iedere monitor. 

Met de Sirius A (Pro) heb je altijd en overal een volwaardige pc bij de hand, terwijl het formaat niet veel groter is dan dat van een smartphone. Ideaal voor diegenen die hun kantoor graag meenemen.

Lees hier meer over je eigen mobiele kantoor

Vier Nederlanders gaan aan de slag met de Ockel Sirius A

Expert-reviews zijn belangrijk, maar wat vindt de gewone Nederlander eigenlijk van de Ockel Sirius A? Deze vier mannen gingen met de mini-pc aan de slag. Hier lees je wat ze ervan vonden. 

Kees Jan gaat aan de slag met de Sirius A van Ockel

Chris test de Ockel Sirius A

Zelfstandige mobiele ondernemer Ton test de Sirius A

Rob Lemmens heeft als multimediagebruiker de Sirius A getest

Meer weten over de Ockel Sirius A (Pro)? Lees alle informatie over deze mini-pc's op www.ockelcomputers.com.