Teufel heeft de oplossing voor vrijwel iedere situatie waar audio het verschil kan maken. Zo kun je je woonkamer uitrusten met de Cinebase om jezelf volledig te verliezen in je favoriete films of games en kun je je omgeving het zwijgen opleggen met Mute; Teufels nieuwste koptelefoon met Active Noise Cancelling. Deze en vele andere producten komen aan bod op deze pagina van Teufel op Computer!Totaal.nl.

Thuis, onderweg, samen of alleen

Voor iedereen is er een andere, ultieme muziek- of geluidsbeleving. Niets is zo persoonlijk als muziek. Of geluid in het algemeen. Audio is emotie. Audio is een unieke beleving. En dat zorgt ervoor dat iedereen andere wensen en eisen heeft. Zoek je de perfecte oplossing voor films? Muziek door het huis? Een draagbare oplossing? Of juist iets voor het lekker alleen genieten? Lees verder...

Getest door onze Techpanel

De Boomster, Mute BT, Teufel Soundbar en Stereo L zijn afgelopen  getest door ons Techpanel. Wat zijn de ervaringen van het testpanel en wat is hun eindconlusie? Zouden ze het product zelf aanschaffen? Je leest het hier.

Onze lezers hebben de kwaliteit van Teufel ontdekt tijdens het surfen en streamen op pc of laptop, mobiel gebruik, audio- en videobewerking en gaming.

ZIj mochten drie weken lang de producten van Teufel testen. De producten die getest zijn: de Mute, Mediadeck, Cinebase, Bamster en Bamster Pro. Bekijk hier de Teufel getest pagina.

Onder de loep

De redactie van Computer!Totaal test graag de nieuwste gadgets. Een selectie uit eerdere reviews van Teufel vind je hier.

Vrienden vragen me vaak hoe ik zo razend enthousiast kan worden van koptelefoons. Nou 'beste vrienden', zet de Real Z van Teufel op je hoofd en je hebt het antwoord. Liever een speaker? We stellen je voor aan de Bamster XS, een kleine krachtpatser in broekzakformaat.
Het grote broertje werd getest door onze redactie, de Bamster Pro. Voldoet de Bamster Pro van Teufel aan de eisenlijst? Lees het hier.

Een HomeCinema voor in de woonkamer? Regel jij de TV? Regelen wij het geluid. Wij hebben de Cubycon Impaq van Teufel getest.

Gezien bij Insidegamer

Insidegamer test graag leuke producten. Saar Koningsberger en Simon Zijlemans presenteren Insidegamer op RTL 7. Samen met Sven, DJ, test Saar de Mediadeck en Mute van Teufel. Teufel claimt namelijk dat zij de beste zijn op gebied van geluid. Door te luisteren, kijken ze of de producten echt zo goed zijn als Teufel zegt.

Test jij mee? Meld je nu aan!

Wil je met jouw oordeel een MOVE BT ter waarde van € 119,- verdienen? Meld je dan snel aan voor ons testpanel! Er zijn vier scenario's waar de Teufel producten worden getest:

Altijd en overal jouw geluid. Kwaliteit van Teufel onderweg ontdekken? Meld je hier aan! Of ben je benieuwd hoe Teufel jouw surf- en streamgedrag intenser kan maken? Meld je hier aan voor het streamen en surfen Techpanel.

Bij het bewerken van audio en video is het van belang om in alle omstandigheden detail van je media op te kunnen vangen. Benieuwd welke waarde Teufel aan jouw producties kan toevoegen?

Liever de kwaliteit van Teufel ontdekken tijdens je favoriete games? Meld je aan bij Inside Gamer!

Deelnemen is niet meer mogelijk. Houd de pagina in de gaten voor de reviews van de Teufel Mute, Mediadeck, Bamster, Bamster Pro en de Cinebase. Deze producten worden getest door ons Techpanel.


Gratis Teufel Quick-start gids

Wil jij alles weten over multiroom audio, streaming, muziek zonder kabels en spatzuiver geluid?

Meld je dan hier aan en ontvang GRATIS de 24-pagina tellende digitale Quick-start streaming gids in je mail.